1.06.2023 14:08:00

Hacı Beytullah MUTLU

Yeni Dönem

Ülkemiz 100. Yılında cumhurbaşkanlığı seçimlerinde galip gelen cumhur ittifakı adayı RECEP TAYYİP ERDOĞAN ülkemizi 5 yıl daha yönetmek için milletimizden izin almıştır.

27 milyon seçmenin oyunu alan ERDOĞAN ’ı artık sorunları çözmek ve Türk halkını rahata kavuşturma zamanı geldi. Peki acil çözülmesi gereken problemler nelerdir:

  1. Ekonomi 
  2. İşsizlik
  3. Hızlı artan döviz kuru
  4. Gereksiz ürünlerin zamları
  5. Kutuplaşma
  6. Terör
  7. Eğitim
  8. Deprem bölgesindeki halkın durumu

Bu sadece bilinmesi gereken acil beklenen çözülmesi istenen problemlerdir.  Bunun haricinde ise ülkemizin refah noktasında çalışması gerektiğini  bundan sonra ise yeni adımları daha dikkatli atılması, liyakatli insanların görevlere gelmesi gerektiği kaçınılmaz olmuştur.

Ülkemiz de ise artık her görevin bir meslek dürtüsü olması bilinmelidir. Ekonomist maliyeye, asker kışlaya, memur ise devlet dairesine ve öğretmen ise okula yakışır. Olması gereken ise budur. Ülkemiz sadece iç saha da değil dış saha da problemleri çözmesi gerekir.

  1. Libya
  2. Kıbrıs
  3. Karabağ
  4. Ermeni
  5. Filistin
  6. Musul 
  7. Kerkük
  8. Suriye

Bunlar için de ülkemiz önemli stratejik konuma sahiptir. Buna kayıtsız kalamayız. Yurt dışındaki Türk halkını da düşünmemiz gerekir.

  1. Hollanda
  2. Almanya
  3. Amerika
  4. Yunanistan
  5. Bulgaristan
  6. Afrika

Asıl ülke başkanımızı yeni hedef ve düşünceler alması gerekir.


TÜM YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.