Bakan Göktaş Cezayir'den Türk iş dünyasına seslendi

Bakan Göktaş Cezayir'den Türk iş dünyasına seslendi

DÜNYA 26.06.2024 11:59:30 0
Bakan Göktaş Cezayir
Haberi Sesli Oku

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Cezayir’de bulunan Türk iş insanlarının varlığının iki ülke açısından hem ekonomik hem de stratejik öneme sahip olduğunu söyledi

ANKARA (İGFA) - Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, Cezayir'deki Türk İş Dünyası Buluşması'na katıldı.

Bakan Göktaş, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile 55’nci Cezayir Uluslararası Fuarı’na katılmak üzere gittiği Cezayir’de Dünya Türk İş Konseyi (DTİK) tarafından düzenlenen Türk İş Dünyası Buluşmasına katıldı.

Bakan Göktaş, burada yaptığı konuşmada büyükelçi olarak görev yaptığı Cezayir’in kendisi için çok özel bir yere sahip olduğunu belirterek, görevi süresince iki ülke arasındaki bağların köklü ve güçlü olduğuna birçok vesileyle şahit olduğunu anlattı.

Türkiye ile Cezayir arasındaki sarsılmaz bağın her iki ülkenin Cumhurbaşkanları tarafından ortaya koyulan vizyon doğrultusunda daha da güçlendiğini kaydeden Bakan Göktaş, büyükelçilik görevinde bulduğunu süre zarfında Cezayir ve Türkiye arasındaki tarihi ve kültürel bağları sağlamlaştırmanın kendisi için büyük bir gurur kaynağı olduğunu söyledi.

Bakan Göktaş, Cezayir’de faaliyet gösteren iş insanlarının iki ülke arasındaki ekonomik, kültürel ve beşerî ilişkiler alanında önemli bir köprü vazifesi gördüğünü ifade ederek, “Cezayir’de bulunan Türk iş insanlarının varlığı iki ülke açısından hem ekonomik hem de stratejik öneme sahip. Ülkelerimiz arasındaki köprüyü siz oluşturuyorsunuz. Yegane temsilcilerimiz olarak bağları güçlendiriyorsunuz.” dedi.

Cezayir’deki iş insanlarının yaptıkları işleri görevde bulunduğu süre içerisinde yakından takip ettiğini belirten Bakan Göktaş, iş insanlarının her zaman yanlarında olacaklarını söyledi.

Haber Kaynak : İGFA

Üç Büyükşehir Belediye Başkanı Gözaltına Alındı

Aksoy; Bizim Görevimiz Yönetmek Değil, Çözüm Üretmek (GÖRÜNTÜLÜ HABER )

Çalık’a Lenfoma Şüphesiyle Operasyon Kararı

Işık, İlçe Yönetimini Açıkladı!

Candaroğlu’dan Işık’a Ziyaret

Türkiye ve ABD Arasında Yeni Dönemin Kapıları Aralandı

Erdoğan'dan Memur-Sen’e Vefa Mesajı…

Başkan Çalık, İkinci Kez Hastaneye Sevk Edildi

Davutoğlu: “Selimiye Camii, Mescid-i Aksa’nın Devamıdır”

CHP’li Belediyeler Saraçhane’de Birlik Mesajı Verdi

Bakan Yardımcısı Yılmaz'la Vali Sezer Öğrencilerle Buluştu

Bekir Bozdağ Yeniden TBMM Başkanvekili Oldu

Büyükçekmece'de Yeni Başkan Vekili Ahmet Şahin Seçildi

"CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, UKRAYNA DEVLET BAŞKANI ZELENSKİY İLE TELEFON GÖRÜŞMESİ YAPTI"

İBB Yolsuzluk Soruşturmasında Beşinci Dalga’ Da Gözaltı


Bakan Yusuf Tekin'den Müjde

Mağdur Çocuk Yurda Yerleşmek İstiyor

Kuraklığa Karşı Sulama Planı

Köpek Saldırısında Bir Kişi Yaralandı

Başpehlivan Orhan Okulu Oldu

Ufuk Özünlü Yeniden Kırkpınar Ağası Oldu

Vali Sezer'den Kırkpınar Mesajı: 664 Yıllık Miras Vurgusu

Üç Büyükşehir Belediye Başkanı Gözaltına Alındı

Aksoy; Bizim Görevimiz Yönetmek Değil, Çözüm Üretmek (GÖRÜNTÜLÜ HABER )

Prof. Dr. Osman Çakmak ile Röportaj

Üst Kattan Çocuğa Kimyasal Sıçradı

İmam-Hatip Adem Demirtaş’tan Duygu Yüklü Başsağlığı Mesajı

Yaşar Acar; Geriye Dolu Dolu Bir Hayat ve Eserler Bıraktı

Sahipli Köpekten Küçük Kıza Saldırı!

Çalık’a Lenfoma Şüphesiyle Operasyon Kararı

Okul Müdüründen Gazeteciyi Tehdit

Işık’a Muş Vakfı'ndan Hayırlı Olsun Ziyareti

Sağlık Bakanlığı Uyarıyor!

Işık, Görev Dağılımını Yaptı...

PKK Silah Bırakıyor Mu?

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.