Tarih: 12.09.2024 15:13 Güncelleme: 12.09.2024 16:00 195

Kahve Zirvesi 2024 İstanbulda !

İstanbul kahveye doyacak.

Kahve Zirvesi 2024 İstanbulda !

 

Kahve Zirvesi 2024: İstanbul'da Kahve Dünyasının Buluşma Noktası

Etkinlik Detayları

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kültür AŞ tarafından düzenlenen “Kahve Zirvesi 2024”, kahveseverleri 14-15 Eylül tarihlerinde Müze Gazhane’de bir araya getiriyor. Kahve dünyasının en güncel trendlerinden, yaratıcı atölyelere ve son teknoloji ekipman tanıtımlarına kadar geniş bir yelpazede etkinliklerin yer alacağı zirve, Radar Türkiye üzerinden erişim sağlanabilecek.

Kültürel Katkı ve İçerik

Kültür AŞ, İstanbul’un kültürel etkinlikler takvimine 14-15 Eylül’de düzenleyeceği kahve temalı zirve ile önemli bir katkı sunuyor. “Kahve Zirvesi 2024”, dünyanın dört bir yanından gelen kahveler ve kahveye dair yeniliklerle dolu bir iki gün sunacak. Katılımcılar, kahve trendlerini ve gelişmelerini keşfetmenin yanı sıra, son teknoloji ekipmanları da deneyimleme fırsatı bulacak.

Yaratıcı Atölyeler ve Workshoplar

Zirvede, kahve ile ilgili yaratıcı atölye ve workshoplar düzenlenecek. Bu atölyelerde ziyaretçiler yaratıcılıklarını sergileyebilir, barista ve pastacılık okulları ile çikolata ve seramik atölyelerinden faydalanarak sektördeki eğitim ve bilgi merkezlerine katkıda bulunabilirler. Ayrıca, kahveye dair her şeyin ele alınacağı 10 oturumluk paneller düzenlenecek. Panellere, kahve ve gastronomi dünyasından 50 konuşmacı katılacak.

Firma Katılımı ve İşbirlikleri

Yerli ve yabancı katılımcı firmalar, açılan stantlarda hedef kitleleriyle bir araya gelme ve işbirlikleri kurma imkanı bulacak. Bu fırsat, firmaların iletişim ağlarını genişletmelerine ve yeni pazarlar edinmelerine olanak tanıyacak.

Girişler Radar Türkiye Üzerinden

Zirveye giriş yapmak için Radar Türkiye uygulamasına kayıt olunması gerekiyor. Radar Türkiye, etkinliklere kolay erişim sağlayan kullanıcı dostu ara yüzü, yapay zeka destekli çeviri, kişiselleştirilmiş lokasyon göstergeleri ve bilet sayfalarına hızlı erişim gibi özellikleriyle katılımcılara konforlu bir deneyim sunacak.

“Kahve Zirvesi 2024” ile kahve dünyasına dair her şeyin konuşulacağı bu etkinlikte, kahve severler ve sektör profesyonelleri unutulmaz bir deneyim yaşama fırsatı bulacak

 

Haber :Nezir KARAYÜN


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.