PROMOGIFT İstanbul yeni ihracat fırsatları oluşturacak

PROMOGIFT İstanbul, bir taraftan sektör firmalarımızı yeni pazarlara açarken, diğer yandan da özellikle kamuda tasarruf tedbirlerinin yol açacağı iç piyasadaki daralmanın etkilerini azaltacak yeni ihracat fırsatları oluşturacak.

EKONOMİ 23.07.2024 10:16:00 0
PROMOGIFT İstanbul yeni ihracat fırsatları oluşturacak
Haberi Sesli Oku

31 Ekim – 3 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek PROMOGIFT İstanbul, bir taraftan sektör firmalarımızı yeni pazarlara açarken, diğer yandan da özellikle kamuda tasarruf tedbirlerinin yol açacağı iç piyasadaki daralmanın etkilerini azaltacak yeni ihracat fırsatları oluşturacak.

 Kamuda uygulanacak tasarruf tedbirlerinin pek çok sektörü doğrudan ya da dolaylı yoldan etkilemesi bekleniyor.

Promosyon ve tanıtım ürünlerinin hediye veya eşantiyon kapsamında değerlendirilerek yasaklanmış olmasını, 300 bin kişilik istihdama sahip Türkiye Promosyon Sektörü için olumsuz bir gelişme olarak nitelendiren PROMASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Karatemiz, çıkışı ihracatta gördüklerini söyledi.

Fuarların bu noktadaki önemine dikkati çeken Karatemiz, “Derneğimizin desteğiyle 31 Ekim – 3 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek PROMOGIFT İstanbul, bir taraftan sektör firmalarımızı yeni pazarlara açarken, diğer yandan da özellikle kamuda tasarruf tedbirlerinin yol açacağı iç piyasadaki daralmanın etkilerini azaltacak yeni ihracat fırsatları yaratacak” dedi.

Türkiye Promosyon Sektörü’nün çatı kuruluşlarından PROMASİAD desteğiyle bu yıl ikinci kez ayrı bir fuar olarak düzenleyecekleri PROMOGIFT İstanbul’un, katılımcı firmalar ve profesyonel ziyaretçileri için önemli ticaret fırsatları oluşturacağını söyleyen Fuar Direktörü Seda Bozkurt iseyeni pazarlara açılmayı hedefleyen promosyon firmalarını PROMOGIFT’e beklediklerini ifade etti.

Haber: Hacı Ali YILMAZ

Haber Kaynak : İGFA

Vali Sezer'den 1 Mayıs Kutlaması

Şile’den Ümraniye’ye Dayanışma Ziyareti

Başalan, Yerel Yönetimler Buluşmasında Yeni Ufuklar…

Büyükelçi'den Konya'ya ziyaret

Soylu'dan Özel'e 'İngiliz Özgür' paylaşımı!

MHP Bandırma’da Ramazan Coşkusu: Birlik ve Beraberlik Sofrası"

Edirne Valisi Yunus Sezer'in Ramazan Bayramı Mesajı

Çalık’tan Duygusal Mektup…

Nuri Aslan İBB Başkan Vekili Seçildi

Çebi, Beylikdüzü Belediye Başkan Vekili Seçildi

Edirne Valisi Sezer'den 26 Mart Balkan Şehitlerini Anma Mesajı: "Vatan Size Minnettardır"

Can Aksoy, Anne, Aile ve Mabed Kırmızı Çizgimizdir

Çalık, İçin Adalet Çağrısı

Özdemir’den Sokak Çağrısına Sert Tepki, “Provokasyonlara Geçit Vermeyelim”

İpsala'da Drone Destekli Sivrisinek Mücadelesi Başlatıldı


İslam Dünyasına Sinsi Planlar

Vali Sezer'den 1 Mayıs Kutlaması

Termal Merkez Yeniden Hayat Buluyor

Gençlerin Kalemi Ve Sesi

Yeni Umutlarla Göreve

Depreme Karşı Seferberlik

Avcılar’da Dansın Coşkusu Salona Sığmadı

İkinci Bahar’da Görev Değişimi

Sporcular Dünya Sahnesinde Parladı

Kut’ül Amare Zaferi

Beylikdüzü Afetlere Hazır

Bağcılar’a Dev Aşevi Yatırımı

Türkiye, Yeni Dönemde Ekonomik Ortaklıklara Odaklandı

Başkan Geldi'den 1 Yıllık Bilanço ve Gelecek Projeleri

Asım’ın Nesli Film Festivali Ankara’da Yapıldı

Kurumlar Vergisi ve e-Defter Süreleri Uzatıldı

Türkiye ve Kazakistan’dan Eğitimde Güç Birliği

Milli Eğitim Müdürleri Ankara’da Toplandı

Türkiye ile İtalya’dan Savunma ve Ticarette Yeni Dönem

Yıldız Camii Yıl Sonunda Açılıyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.