Tarih: 28.08.2024 14:44 Güncelleme: 28.08.2024 14:50 352

Tıp Fakültesi Dekanlığı Görev Değişimi

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde görev değişikliği yaşandı. Prof. Dr. Filiz Akata, Tıp Fakültesi Dekanlığı görevini Prof. Dr. Sedat Üstündağ’a devretti.

 Tıp Fakültesi Dekanlığı Görev Değişimi

 Tıp Fakültesi Dekanlığı Görev Değişimi

“DEĞİŞİM TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ”

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde görev değişikliği yaşandı. Prof. Dr. Filiz Akata, Tıp Fakültesi Dekanlığı görevini Prof. Dr. Sedat Üstündağ’a devretti. Devir teslim töreni, Rektör Prof. Dr. Mustafa Hatipler’in katılımıyla Tıp Fakültesi Dekanlığında yapıldı. Törene, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Muzaffer Demir ve Prof. Dr. Mustafa Tan da katıldı.

"PROF. DR. SEDAT ÜSTÜNDAĞ KİMDİR"

Prof. Dr. Sedat Üstündağ, 1991 yılında İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. 1996 yılında İstanbul Eğitim Hastanesinde doktorasını tamamladı ve aynı yıl uzman doktor unvanını aldı. 2002'de yardımcı doçent, 2010'da doçent, 2015'te ise profesör unvanını kazandı.

“AKADEMİK VE İDARİ GÖREVLERİ”

Prof. Dr. Üstündağ’ın akademik ve idari görevleri arasında Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanlığı ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanlığı bulunuyor.

Haber: Duygu CANKO


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.