9.09.2024 17:52:00

163

Şükriye GÜNGÖR

Gerçek bir hayat hikayesi ve Teşekkür..

 

7 eylul gunu gerceklesecekti dugun. 

Beyaz gelinlik giyme hayaline kapilmisti her gelin gibi. Herkes  heyecanliydi , elbiseler deneniyordu.,  hayaller kuruluyordu, guzellesmek icin  randevu bile alinmisti.  27 Agustos  Salı günü anne , baba ve gelin olacak kızımız araba ile alışverişten dönüyorlardı. Karşı yönden  gelen araç yoldan çıkarak, dönüş yolunda  olan aileyi , hızla çarparak  ve bütün hayallerin  yönünü değiştiriyor...

Çarpma sonrası baba ve kız darbe almış bir şekilde anne  ise tüm acıların , bir hayati  mucizeye tanıklık edecek bir döneme giriyor. 

Çarpan araba ise sadece arabasını çektirerek ortadan kayboluyor..

Yogun bakıma alınan annenin ,  hayata tutunması için dualar okunuyor, bir bilgi almak için ev ile hastane arasında mekik dokunuluyor. 

 

2 Eylül günü sevindirici haber. Annenin iyi olduğu bilgisi alınıyor.  Durumu stabil edilinceye kadar geçen zaman , bir hasta için sanki yıllar. 

 

Sonrasında  vücudunun eski haline gelmesi için verilen emekler Bulgaristanın Plovdiv  şehrindeki Sveti Georgi hastanesinin profesörü olan  Vladimir Starvev ,  Stanislav Karamitev ve diğer ekip arkadaşlarına minnetarız. 

 

Her an ilgisini bizden esirgemeyen ailenin bir üyesiymiş gibi bize şefkatli ellerini uzatan Doktorumuz Valentin Petrov  ve bashemşire Vanya arkadaşımıza teşekkürü borç bilirim.

 

Bir çok soru, aklımızı kurcalar.

Büyük hayallerimiz bir gün mahvolabilir. Hayatınızı,  başkası çalabilir. 

Hiçbir zaman umudunuzu yitirmeyin  mucizeye inanın. 

İyi insanlar , bu mucizeleri bize yaşatır...

 

Kötü insanlar da adalete teslim edin ve hakkınızı arayin. 

 

 

Hayatınızı yaşarken de cok ciddiye almayın zaten hiçbirimiz sağ kalamayacak.

 

Bulgaristan da yaşanmış bir hikaye...

 

Sevgilerle


TÜM YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.